EN SMAG AF MELLEMØSTEN

Hani’s har leveret smagen af det mellemøstlige køkken siden 2003. Vi brænder for at bringe smagen, stemningen og duftene af de friskstødte krydderier fra det mellemøstlige køkken ud i alle køkkener. Vi ønsker, at alle skal få oplevelsen af de autentiske smage i vores produkter, som vi har lavet dem lige siden, at Hani lærte opskrifterne fra sin familie.

Vores brug af udvalgte råvarer, nænsom behandling og vores dedikation til rene produkter skaber en smagsoplevelse, der bringer minderne tilbage til begyndelsen omkring middagsbordet til mezze, hvor alle samles og deler et måltid.

I dag deler vi smagsoplevelserne med hele vores udvidede familie af kunder, der hver dag serverer vores varer i Danmark og Sverige. Hver gang en kunde køber en af vores varer glædes vi over, der er flere, der får lov til at tage del i vores passion for smagen af Mellemøsten.

VORES UDVALG

HUMMUS

Med vores udvalgte råvarer, har vi udarbejdet et sortiment af hummus til alle smagsløg. Om du ønsker den mere originale hummus eller om du ønsker en smagsoplevelse med mere tahini eller et ekstra spark af chili, står vi klar til at forsyne dig med denne. Generelt kan vores hummus bruges i mange sammenhænge og det er derfor nemt at få den til at være et vegansk tilskud til din ret og give den en ekstra fylde.

 

Vores hummus er en blanding af en nænsom proces, hvor alle trin er taget i betragtning, og en stor respekt for retten i sig selv. Vi bestræber os efter at dette kommer til udtryk i vores hummus og man kan mærke hvor meget passion vi lægger i vores produkter.

 

Kommer i varierende portioner af 200g, 450g, 800g, 2,5kg og 10kg.

TZATZIKI

Vores tzatziki er udarbejdet med stor omtanke, for at give den absolut bedste smagsoplevelse og bidrage til et godt måltid. Med en nøje udvalgt blanding af ingredienser, har vi skabt en afrundet smag, som vi alle kan relatere til og kan fungere perfekt som tilbehør i form af både en dip eller dressing.

 

Vores tzatziki er en blanding af en nænsom proces, hvor alle trin er taget i betragtning, til en stor respekt for retten i sig selv. Vi bestræber os efter at dette kommer til udtryk i vores tzatziki og at man kan mærke hvor meget passion vi lægger i vores produkter.

 

Kommer i varierende portioner af 200g, 450g, 800g, 2,5kg og 10kg.

CHILI

En velsmagende chili er det perfekte tilbehør til en ret der lige har brug for det ekstra kick. Derfor har vi udarbejdet vores egen chili sauce, der skal opnå netop dette formål. Med et godt udvalg af råvarer giver vores chili sauce mulighed for at give dig selv eller dine kunder den smag de kender fra lokale restaurant og med vores variationer af chilien, vil vi give dig mulighed for helt selv at styre, hvor stærk en oplevelse der ønskes.

 

Vi arbejder med 2 versioner af denne chili sauce; Den originale og vores ‘Ekstra hot’, der er tilgængelig for dem, der ønsker et ekstra spark af chili.

 

Kommer i varierende portioner af 200g, 450g, 800g, 2,5kg og 10kg.

FALAFEL

Som en nyere del af vores sortiment, har vi valgt at lave vores egen falafel og dette er især noget vi glæder os til at du kan få lov til at nyde. Vores falafel er produceret med nøje udvalgte råvarer og er lavet med den samme kærlighed til produktet, som resten af vores sortiment. Dette har vi gjort for så vidt som muligt at afspejle det mellemøstlige køkken, og sørge for at du har mulighed for at nyde det, hvor du vil.

 

Vores falafel er perfekt til at indgå i flere måltider, om du så ønsker et vegansk måltid med falafel i hovedrollen eller et måltid hvor falafler bliver nydt i tandem med andre retter.

OM OS

Vi har siden 2003 arbejdet hårdt for at bringe det mellemøstlige køkken ud til jer, om end det så er kantinen på arbejdspladsen eller om det er middagsbordet derhjemme. Med tiden har vi udvidet vores sortiment, så vi kan give dig den mest fuldendte oplevelse af de opskrifter Hani er vokset op med. På denne måde kan du også give dig selv rig mulighed for at skabe lige netop den smagsoplevelse, du ønsker.

Vi arbejder i stor stil med veganske produkter, men har et par enkelte varer, der indeholder mejeriprodukter. Derfor er Hani’s et perfekt valg til dig der ønsker et vegansk svar på; “Hvad skal jeg have til frokost i dag?”.

Gode råvarer og fantastisk service er uden tvivl nogle af vores mest fremtrædende værdier og vi bruger hver dag på at se om vi kan forbedre vores proces, så vi kan sikre at vores kunder altid for den bedste oplevelse – Ikke bare med os, men også vores produkter. Vi gør meget ud af at skabe gode relationer til vores kunder, da vi lægger stor værdi i at have et vedvarende samarbejde med dem.

Med mange år i branchen og en stor kærlighed til det mellemøstlige køkken, kan vi med sikkerhed sige at vi skabt en række af produkter, der kan passe lige ind i dit køkken.

KONTAKT OS

Forneden kan du finde vores kontaktinformation, hvis du ønsker at kontakte os.

Vi sidder ved telefonen mandag til fredag fra kl 8 til 16.

Du vil også kunne finde en kontaktform, hvor du hurtigt og nemt kan sende os en mail, og så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

 

Kontaktinformation

Hani’s

Gummermarksvej 7A, 4632 Bjæverskov

CVR:         40981462

 

Telefon:   +45 31161200

Mail:        info@hanis.dk

Ligger du inde med nogle spørgsmål?


Kontakt

Hani’s

Gummermarksvej 7A, 4632 Bjæverskov

CVR:         40981462

 

Telefon:   +45 31161200

Mail:        info@hanis.dk

Øvrige Informationer

Privatlivspolitik

Handelsbetingelser

Følg Os Her